Vil du høre mer fra oss?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få invitasjon til kurs og aktiviteter, samt fagstoff.

Meld deg på her

Materiell

Brukermanual og film

Du får tilgang til norsk brukermanual når du har bestilt materiell.


Manualen

Manualen er den mest praktiske guiden til å lede et Diversity Icebreaker-seminar på egen hånd. Den beskriver seminaret steg for steg, viser alternative måter å lede prosessen på og gir tips til hvordan verktøyet kan brukes på ulike typer grupper og team.

En konsulent med med erfaring fra å lede gruppeprosesser vil normalt føle seg trygg nok til å lede et slikt seminar på egen hånd, etter å ha lest manualen.

Manualen er tilgjengelig både i trykket versjon og som PDF-fil etter kjøp av papirskjemaer. Hvis du bestiller online spørreskjemaer, mottar duen digital versjon (PDF) av manualen.
 

Film på USB minnepinne

Denne kan benyttes av fasilitatorer som selv ikke har opplevd DI for å få et visuelt bilde av seminaret ved bruk av papirversjonen. Filmen viser en spesiell humoristisk fasilitatorstil og en måte å dele inn grupper som er annerledes enn den vi har anbefalt de siste årene og som er beskrevet i Brukermanualen.

Innhold:

• En kort trailer for kundepresentasjon og innsalg (2 minutter)

• Et autentisk Diversity Icebreaker-seminar i en norsk setting (redigert til 32 minutter). Seminaret ledes av Bjørn Z. Ekelund som utviklet konseptet.

Tilbake