Seminarer

Halvdagskonferanse 2019

Mer enn å bryte isen - bruk i innovasjonsprosesser.

 

Diversity Icebreaker – ikke bare et seminar på 90 minutter. Lær hvordan Norges mest brukte verktøy for team også brukes i større prosesser knyttet innovasjonsprosesser.

 

PRIS

Pris kr 1500 (inkl. enkel bevertning, 2 temahefter og personlig prøving av digital DI).

Kr 500,-  for person nr 2 el. flere fra samme organisasjon.

 

 

DATO OG TID:

14. november 2019 – kl. 12:00 - 16:00

 

STED:

Lysaker, Oslo-området.

 

MÅLGRUPPE?

For deg som er interessert i å høre om hvordan andre har brukt Diversity Icebreaker i innovasjonsprosesser.

 

 

Påmelding 14. november 2019 – kl. 12:00 - 16:00

 

  

 

 

TEMA OG INNLEDERE

 

I denne konferansen vil vi følge opp konferansen fra november i 2018, der ulike konsulenter viste konkrete eksempler på hvordan Rød, Blå og Grønn ble anvendt i større prosesser.

Denne gangen vil fokuset være på kreativitet og innovasjon og hvordan Rød, Blå og Grønn kan anvendes i utvikling av ny kunnskap. Deltakerne vil også få anledning til å praktisere kreativ problemløsning ved bruk av kreativitetsduken som strukturer kreativitetsprosessen.

Mer informasjon om program og innledere vil komme senere. 

 

 

 

Bjørn Z. Ekelund, Human Factors AS

 

Bjørn Z. Ekelund vil ønske velkommen, presentere innlederne og sette kontekst for deres bidrag i lys av Diversity Icebreakers historie fram til dagens nyeste produktutviklinger.

Bjørn er en av Norges fremste og mest erfarne konsulenter på områdene samarbeid, teamutvikling, kommunikasjon i team og håndtering av ledelse på tvers av roller og kulturelle forskjeller. I mer enn 30 år har Bjørn ledet konsulentselskaper og arbeidet som ekstern konsulent. Bjørn har utviklet verktøyet Diversity Icebreaker – Norges desidert mest benyttede verktøy for kommunikasjon og samhandling, og det første norskutviklede verktøy i sitt slag som har fått anvendelse over hele verden. Bjørn har undervist mer enn 1000 konsulenter i bruk av internasjonale psykologiske testverktøy 
- Har utgitt 5 bøker og publisert over 30 vitenskapelige artikler.
- Mottatt prisen «Årets konsulent i 2008».
- Adm. dir. i Human Factors AS 1993-2014, og arbeidende styreleder/seniorkonsulent fra 2015.

 

 

 

Piotr Pluta, Human Factors AS
 

Piotr er organisasjonspsykolog og daglig leder – Consultancy, i Human Factors. Han deltok i Erasmus-programmet ved Universitetet i Valencia, Spania. Videre ble han tildelt et stipend for å delta i et I/O Psykologi graduate-program ved East Carolina University, NC, USA. Piotr er en av de hovedansvarlige for forskningen knyttet til Diversity Icebreaker og videreutvikling av konseptet. Piotr har gjennomført DI-seminarer for både store og små grupper i Norge og ulike land i Europa i både privat og offentlig sektor. Piotr leverer Diversity Icebreaker-seminarer på både polsk, engelsk, spansk og norsk. I 2018 stod han på TEDx-scenen med foredraget: Intercultural guide to humor (home and abroad). Piotr er medlem av International Humor Studies Society og er ansvarlig for en populærvitenskapelig blogg om psykologi og humor – www.psychologyofhumor.com.

 

Tilbake