Webinarer

Webinar: Intro

Gratis webinar: introduksjon til Diversity Icebreaker

 

Dette webinaret passer for deg som har lite eller ingen kunnskap om Diversity Icebreaker. Det legges opp til et webinar hvor deltakerne får en kort innføring i konseptet samt praktiske tips og råd om selve gjennomføringen av seminaret.

 

Dato og tid:

22. april 2020 - kl 14.00 - 15.30

 

 

 

LINK:

For å bli med på dette webinaret, følg linken nedenfor:

 

https://zoom.us/j/218199721

 

Etter du har klikket på lenken ovenfor laster du enkelt ned og installerer webinar-applikasjonen som gjør at du kan delta på webinaret. Zoom er en velrennomert og mye brukt applikasjon for webinarer. Dersom du først ønsker å se en kort video om hva som skjer etter du klikker på lenken ovenfor - klikk her for en kort videopresentasjon.

 

Hvem?

Dette er for deg som har lite eller ingen kunnskap om Diversity Icebreaker.
 

Hva?

Rød, Blå og Grønn har blitt begreper anvendt på ledelse, fordeling av arbeidsoppgaver, teamroller, prosjektarbeid, strategier, problemløsning m.m. Videre har seminarets effekt i form av tillitsbygging og etablering av et sosialt fellesskap ofte blitt benyttet i kryss-kulturelle settinger.

I løpet av webinaret har vi som mål å gi deltakerne en oversikt over ulike bruksområder for DI samt konkrete eksempler på hvordan verktøyet best kan anvendes.

 

Seminarleder:

Piotr Pluta


Tidligere seminar av denne typen med Piotr Pluta har fått toppscore på 14 av 15 mulige vurderinger. Her er noen kommentarer fra deltakerne:

«Dyktig webinarholder. Snakket tydelig og forklarte godt.»
«Veldig to the point og nyttig informasjon fra en som åpenbart kjenner dette stoffet svært godt. Veldig bra!»

 

For mer info om Diversity Icebreaker, ta kontakt med oss eller klikk deg videre på denne hjemmesiden.
 

 

 

Tilbake