Materiell

Premium

–  en utvidet feedback 

Basert på Diversity Icebreaker (DI) online spørreskjema

 

 

 • Gir fasilitator et bredere grunnlag for oppfølgingsaktiviteter etter seminaret på 1,5 time
 • Gir individuelle brukere et personlig tilpasset verktøy, egnet for utvikling av en mer helhetlig selvforståelse og bedre samhandlingskompetanse.

 

Premium passer også for selvutvikling uten DI-seminar.

 

Pristillegg pr person
kr 100,- + mva. Se mer om pris nederst på siden.
 

 

 

 

 

 

 

Hva gir Premium i tillegg til skårene

på Rød, Blå og Grønn?
 

 1. En utvidet, personlig profilbeskrivelse som er forankret i kombinasjonen av både første og andre fargepreferanse. Tips for hvordan man kan ivareta sin tredje preferanse.
   

 2. Råd og tips basert på fargene om kommunikasjon, håndtering av dilemmaer, konflikter mellom fargene, blindsoner, teamroller, teamutvikling med mer.

 3. En bredere statistisk analyse av svarene.

 

 

Nye muligheter

 

 • Mer effektiv team- og organisasjonsutvikling ved at deltagerne selv kan jobbe videre med personlig kompetanseutvikling etter seminaret.
   
 • Enkeltpersoner kan jobbe med personlig kompetansutvikling hvor og når de selv vil, med hvem de vil, på områder som er spesielt viktig for dem.
   
 • Premium feedback gjør verktøyet bedre egnet for flere bruksområder, f.eks: rekruttering, onboarding-prosessercoaching og kollegaveiledning.

 

 

 

 

 

Eksempler på tilbakemeldinger

 

- Jeg ble veldig begeistret for DI Premium! Jeg synes den ga meg mye i forhold til egenutvikling, hvordan jeg kan benytte de ulike fargene mine og hvordan jeg kan samhandle med andre fargekombinasjoner.

- Kjente meg veldig igjen i grunnstruktur-oversikten og hvordan jeg er i samarbeid og beslutnings- og endringsprosesser. Likte også veldig godt tipsene og forankringsspørsmålene for refleksjon.

- Interessant lesning i Premium delen. Spesielt under fanene Teamarbeid, Kreativitetsarbeid og Fleksibilitet i roller fant jeg mange gode tips og påminnelser.

- Høy brukervennlighet og masse gode tips til å utvikle sin egen kommunikasjon og forstå andre!

- DI Premium var veldig bra.  Jeg mener at dette ga oss en ny dimensjon ved Diversity Icebreaker.

 

 

Tilgjengelig etter seminaret

Fasilitator avgjør selv når deltagerne får tilgang til deres Premium feedback ved å dele aktiveringskode – gjerne etter DI-seminaret. 

 

 

Online og nedlastbar rapport

Premium feedback forutsetter at man har valgt online-versjonen av spørreskjemaet. Premium feedback kan leses på både mobil, PC og nettbrett. En PDF-versjon av den personlige rapporten kan også lastes ned for utskrift osv. 

 

 

Guide for fasilitator


Last ned gratis PDF
En praktisk veileder med tips for bruk av DI Premium, ofte stilte spørsmål, ideer til bruksområder, gruppeoppgaver osv.

 

 

Språk

Spørreskjemaet (online) tilbyr som vanlig 15 språk.
Premium feedback-delen er tilgjengelig på:

 • Norsk
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Dansk
 • Svensk

 

 

Pris
 

En liten merkostnad med stor verdi
 • For organisasjoner/konsulenter som kjøper min. 2 stk eller flere: En merkostnad på kr 100,- + mva per person. Dvs. totalt kr 365,- + mva for DI-test inkl Premium feedback. Evt. volum- og studentrabatt gjelder (hhv. 20% for kjøp over 100 stk og 50% for studenter). Gå til denne siden for å bestille.
   
 • For individuelt kjøp (kun 1 stk test): kr 365,- + mva. for test inkl. Premium feedback. Gå til denne siden for å bestille.

 

 

Se video:

DI Premium

Tilbake