Få beskjed om nye webinarer/seminarer

Nyhetsbrev sendes 2-4 ganger pr år.

Meld meg på nyhetsbrevet

Seminarer/Webinarer

Diversity Icebreaker og hva så?

Diversity Icebreaker (DI) er mest kjent for å bli brukt i engasjerende seminarer på 1-1,5 time, men mange bygger videre på læringen fra seminaret og fortsetter med prosesser i etterkant.

 

På dette webinaret vil du få ideer, praktiske tips, forslag til oppgaver og eksempler på kjøreplaner for hva du kan gjøre ETTER et standard Diversity Icebreaker-seminar.

 

 

Målgruppe

Fasilitatorer, konsulenter, ledere og fagpersoner innen HR som allerede kjenner Diversity Icebreaker, men som ønsker å utvide bruken til lengre prosesser eller forlenge læringsutbytte i oppfølgingsaktiviteter.

 

 

Innhold

Piotr Pluta vil dele erfaringer etter 10 år med bruk av Diversity Icebreaker i ulike grupper og med ulike problemstillinger, eksempler på bruk og pedagogiske grep, eks:

 

  • Bruksområder for videre arbeid: team, kreativitet, ledelse, endring, kunnskapsdeling, kundekommunikasjon, tilbakemeldingskultur, osv.
  • Ulike former for gruppearbeid basert på fargene
  • Bruk av øvrig DI-materiell og hjelpemidler
  • Eksempler på modeller relevante for bruk sammen med DI
  • Praktiske fasiliteringstips
  • Case: forkortede kjøreplaner med eks. på oppgaver og refleksjonsspørsmål

 

Tidspunkt

14. februar 2024 -  Kl 14.00 – 15.15
Når seminaret nærmer seg vil du motta en lenke til Zoom. Vi bruker passord for å øke sikkerheten ved tjenesten.

 

 

Webinarleder

 

 

Piotr Pluta er utdannet organisasjonspsykolog og er daglig leder – Consultancy i Human Factors. Piotr har bred erfaring i å gjennomføre og tilrettelegge for både virtuelle og fysiske seminarer DI-seminarer. Piotr gjennomfører årlig flere titalls DI-seminarer og har ofte bistått kunder med praktiske råd før og under virtuell bruk av Diversity Icebreaker. Han er mye involvert i våre F&U-aktiviteter knyttet til DI-verktøyet og leverer konsulenttjenester innenfor team, kommunikasjon, krysskulturelt arbeid og mangfold.

 

 

Webinaret er gratis

 

 

Påmelding

Send en epost til: seminar@human-factors.no og gi beskjed hvilken av datoene som er aktuell for deg.

 

Tilbake