Få beskjed om nye webinarer/seminarer

Nyhetsbrev sendes 2-4 ganger pr år.

Meld meg på nyhetsbrevet

Seminarer/Webinarer

Psykologisk trygghet i teamarbeid

Bakgrunn

Siden 1995 har vi i Human Factors AS hatt søkelys på psykologisk trygghet i våre teammålinger. I de siste årene har dette temaet vokst kraftig i popularitet bl.a. som følge av inspirerende arbeid fra Amy Edmundson, professor i ledelse ved Harvard Business School, og innsikter fra Googles Aristoteles-prosjekt.

 

Innhold

I dette webinaret vil vi se nærmere på tilleggsmodulen til Diversity Icebreaker (DI), «Ekstraspørsmål» – og da den versjonen som har psykologisk trygghet som tema. Denne relativt nye modulen, som består av 11 ekstra spørsmål, er allerede benyttet av over 1000 respondenter.

 

Vi har fått med oss organisasjonspsykolog Roar Skare, den største brukeren av denne DI-modulen. Han vil dele sine verdifulle erfaringer og komme med praktiske tips i en samtale med webinar-vert, Bjørn Z. Ekelund.

 

Bjørn vil også oppdatere oss om relevant forskning på psykologisk trygghet og diskutere hvordan dette praktisk kan anvendes ved bruk av Diversity Icebreaker-verktøyet. Dette er en fin mulighet for ledere, HR-profesjonelle og teamutviklere til å forstå hvordan psykologisk trygghet kan koples mot Diversity Icebreaker for å fremme samarbeid og effektivitet i team.

 

 

Webinar-vert
 

 

Bjørn Z. Ekelund Psykolog, MBA. Utvikleren av Diversity Icebreaker®(DI). Bjørn er en av Norges mest erfarne konsulenter på områdene samarbeid, teamutvikling, kommunikasjon i team og håndtering av ledelse på tvers av roller og kulturelle forskjeller. I mer enn 30 år har Bjørn ledet konsulentselskaper og levert over 1000 oppdrag i mer enn 20 land.

 

Han har gjennom mange år bidratt til flere av verdens høyest rankede utdanningsinstitusjoner innen sitt fagfelt med forskning og undervisning. I 2019 ga han ut boken «Unleashing the Power of Diversity, How to Open Minds for Good.»  hvor han gir en beskrivelse av hvordan DI kan brukes som et verktøy for å skape et felles språk og skape tillit til mennesker og prosesser på tvers av team og organisasjoner.  

 

I 2022-2023 har Bjørn Z. Ekelund vært medlem av plankomiteen for International Leadership Associations DEIB virtuelle toppmøte. Han er også medredaktør av årets bind i International Leadership Association-serien, Building Leadership Bridges: Inclusive Leadership: Equity and Belonging in Our Communities. I denne boken har han skrevet kapittelet “An Inclusive Language of Diversity” om den metaforiske modellen Rødt, Blått og Grønt. 

 

 

Webinar-gjest
 

 

Roar Skare er eier av Organisasjonspsykologene Skare AS.  Roar har 30 års erfaring som psykolog og har vært spesialist i arbeids- og organisasjonspsykolog i over 20 år.

 

Roar har spisskompetanse i utvikling av ledergrupper, organisasjonsutvikling, konflikthåndtering, kommunikasjon og god samhandling på arbeidsplassen. Han benytter ofte Diversity Icebreaker, som et viktig verktøy i prosessarbeidet. Å arbeide med utvikling av psykologisk trygghet er da ofte sentralt i dette arbeidet.

 

Roar er foreleser, mentor og sensor på profesjonsstudiet i psykologi ved Norges arktiske Universitet, UiT. Han har også erfaring som sakkyndig i arbeidsrett-saker i Tingretten.

www.orgskare.no

 

 

Dato og tid

13. mars 2024 kl 14–15.

 

 

Påmelding

Send en epost til: seminar@human-factors.no

 

 

Pris

Deltakelse på webinaret er gratis.

 

Tilbake