Webinarer

Virtuelle seminarer – brukererfaringer

Primært for tidligere delatkere på webinaret: Diversity Icebreaker - virtuelle seminarer.

 

Introduksjon

 

Siden midten av mars har over 100 deltakere deltatt på våre train-the-trainer-webinarer om gjennomføring av virtuelle DI-seminarer. Mange av dem har i etterkant gjennomført sine egne virtuelle DI-seminarer.

I disse Korona-tider med web-kamera og virtuelle samlinger har vi alle prøvd nye ting og lært mye både ved å lykkes og mislykkes. Nå er det tid for dele erfaringer og lære av hverandre!

 

 

Innhold

 

- Hva må du passe på og hva bør du unngå - tips om virtuell tilrettelegging
 

- Alternative måter å tilrettelegge virtuelle DI-seminarer 
 

- Noen brukere presenterer egne case *
 

- Optimal seminarprogresjon: tid, pauser, gruppestørrelser, medfasilitering osv.
 

- Historier om feil og hektisk feilsøking
 

- Deling av erfaringer i mindre brukergrupper
 

- Spørsmål og svar: Du kan evt. stille spørsmål både til oss og til deltakerne
 

- En oppdatering om nyheter og kommende DI-funksjoner
 

* vennligst gi oss beskjed hvis du ønsker å presentere en sak fra din virtuelle DI-tilrettelegging!

 

 

Målgruppe

 

Dette webinaret er først og fremst for tidligere deltakerne på "Diversity Icebreaker - virtuelle seminarer". Men hvis du har brukt Diversity Icebreaker i en virtuell setting tidligere er du også velkommen til å være med og dele dine erfaringer!

(Hvis du aldri har brukt verktøyet i en virtuell innstilling før eller er helt ny på dette området, kan du sjekke våre andre webinarer her.)

 

 

Påmelding

 

Send en mail til: seminar@human-factors.no.

Dersom du ønsker å presentere et eget case så nevn det i påmeldingsmailen.

 

 

Dato og tid

 

18. februar kl 14.00  til 15.30

 

 

Webinarledere:

 

Piotr Pluta er utdannet organisasjonspsykolog og er daglig leder – Consultancy i Human Factors. Piotr har bred erfaring i å gjennomføre og tilrettelegge for virtuelle DI-seminarer. Han har også vært involvert i utviklingen av en egen Diversity Icebreaker-modul for en virtuell 3D-plattform. Piotr har ofte bistått kunder med praktiske råd før og under virtuell bruk av Diversity Icebreaker. Han er mye involvert i våre F&U-aktiviteter knyttet til DI-verktøyet og leverer konsulenttjenester innenfor team, kommunikasjon, krysskulturelt arbeid og mangfold.

 

 

 

Bjørn Z. Ekelund psykolog, MBA. Utvikleren av Diversity Icebreaker® (DI). Bjørn er en av Norges mest erfarne konsulenter på områdene samarbeid, teamutvikling, kommunikasjon i team og håndtering av ledelse på tvers av roller og kulturelle forskjeller. I mer enn 30 år har Bjørn ledet konsulentselskaper og levert over 1000 oppdrag i mer enn 20 land. Han har gjennom mange år bidratt til flere av verdens høyest rankede utdanningsinstitusjoner innen sitt fagfelt med forskning og undervisning. Bjørn mottok prisen «Årets konsulent" i 2008.

 

Tilbake