Bruksområder

Akademia

Diversity Icebreaker er brukt på mange universiteter og høyskoler.

 

Et studium handler ikke bare om akademisk suksess

 

  • Skap en god læringskultur, hvor studentene lærer av hverandre
  • Introduser en teamrolle-modell for å forbedre prosjektarbeid
  • Gi studentene et felles språk og felles grunnlag for samarbeid

 

Gode samarbeids- og kommunikasjonferdigheter er viktig for at studentene skal oppleve faglig og profesjonell mestring. Det er universitetenes oppgave å bidra til å utvikle disse ferdighetene. Mange av våre universitetskunder bruker Diversity Icebreaker på kick-off på orienteringsdager for førsteårsstudenter, eller som et element i utviklingsprogrammer i løpet av studiet.

 

Diversity Icebreaker bidrar til bedre teamarbeid for studentene og gjør dem bedre rustet for det profesjonelle arbeidslivet som venter etter studiene.

 

Vi tilbyr 50% rabatt på materiell til bruk for studenter.

 

 

► CASE: 2000 STUDENTER

Les dette LinkedIn-innlegget om hvordan IESEG School of Management i Frankrike brukte online-versjonen med 2000 studenter høsten 2020. Det ble en suksess til tross for Covid-19-restriksjoner. Les mer ..

Denne bruken av Diversity Icebreaker er også nevnt i AACSB International juli 2021 Insights. AACSB Internasjonal akkreditering er en av de største og mest anerkjente spesialiserte akkrediteringene over hele verden. IESEG er en av de 856 institusjonene i 56 land som har oppnådd AACSB internasjonal akkreditering.

 


► ACADEMIC WHITE PAPER

Lær mer om hvordan Diversity Icebreaker er brukt i ulike universitetssammenhenger både i Norge og i utlandet, i dette white paper (engelsk tekst): Read more in this PDF-file.

 

 

► TESTEMONIAL

Les hva to universiteter skriver om Diversity Icebreaker

Tilbake