Materiell

Spørreskjema (online) med Premium feedback

DI individual Premium: NOK 365,00

NOK 456,25 inkl. mva.

Betal med kort og få lenke umiddelbart.

 

(Dersom du bare ønsker Diversity Icebreaker standard uten Premium: Gå til denne siden )

 

Det tar ca 8 minutter å besvare spørsmålene.

Du vil få verdier på fargene Rød, Blå og Grønn, og en utvidet Premium feedback.

 

 • Premium feedback vil gi deg et personlig tilpasset verktøy, egnet for utvikling av en mer helhetlig selvforståelse og bedre samhandlingskompetanse.
   
 • Diversity Icebreaker har til nå stort sett vært brukt som utviklingsverktøy i seminarer. Med det nye tillegget, Premium feedback, egner verktøyet så også godt for selvutvikling uten seminar.


 

 

 

 

 

 

 

Hva gir Premium i tillegg til skårene

på Rød, Blå og Grønn?
 

 1. En utvidet, personlig profilbeskrivelse som er forankret i kombinasjonen av både første og andre fargepreferanse. Tips for hvordan man kan ivareta sin tredje preferanse.
   

 2. Basert på forskning, teori og erfaring gis råd og tips basert på fargene om kommunikasjon, håndtering av dilemmaer, konflikter mellom fargene, blindsoner, teamroller, teamutvikling med mer.
   

 3. En bredere statistisk analyse av svarene.

 

 

Nye muligheter


 

 • Du kan nå bruke din Diversity Icebreaker-profil til personlig kompetansutvikling hvor og når du selv vil, med hvem du vil, på områder som er viktige for deg.
   
 • Premium feedback gjør verktøyet bedre egnet for flere bruksområder, f.eks: rekruttering, onboarding-prosessercoaching og kollegaveiledning.

 

 

 

 

Premium feedback kan leses på både mobil, PC og nettbrett. 

 

 

Hva sier brukerne?

Noen eksempler på tilbakemeldinger vi har mottatt:
 

- Jeg ble veldig begeistret for DI Premium! Jeg synes den ga meg mye i forhold til egenutvikling, hvordan jeg kan benytte de ulike fargene mine og hvordan jeg kan samhandle med andre fargekombinasjoner.

- Kjente meg veldig igjen i grunnstruktur-oversikten og hvordan jeg er i samarbeid og beslutnings- og endringsprosesser. Likte også veldig godt tipsene og forankringsspørsmålene for refleksjon.

- Interessant lesning i Premium delen. Spesielt under fanene Teamarbeid, Kreativitetsarbeid og Fleksibilitet i roller fant jeg mange gode tips og påminnelser.

- Høy brukervennlighet og masse gode tips til å utvikle sin egen kommunikasjon og forstå andre!

- DI Premium var veldig bra.  Jeg mener at dette ga oss en ny dimensjon ved Diversity Icebreaker.

 

 

Språk

Spørreskjemaet (online) tilbyr som vanlig 15 språk. 
Premium feedback-delen er tilgjengelig på:

 • Norsk
 • Dansk
 • Svensk
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk

 

 

Gruppe?

Skal du kjøpe tester til en hel gruppe, gå til denne siden.

 

Gave?

Hva med å kjøpe en lenke som du videresender til din samboer, venn eller kollega? Mange forteller om aha-opplevelser etter de har sammenlignet sine profiler.

 

Ekstra veiledning?

Hvis du har lyst til å drøfte nærmere hvordan du kan anvende test-resultatene i din situasjon, så kan du bestille en time for en virtuell samtale med Bjørn Z. Ekelund. Han har vært den ledende personen rundt utviklingen av dette konseptet siden starten i 1995. Kostnad Kr 600,- + mva for en time.  Se mer info www.bze.no / evt. akademisk CV. Send en epost til office@human-factors.no for å avtale et tidspunkt.

 

 

Se video:

Diversity Icebreaker Premium

Diversity Icebreaker Premium

Tilbake