Seminarer

Kommunikasjonstrening - utvidet bruk

MER ENN EN "ICEBREAKER"

Diversity Icebreaker brukes også i lengre utviklingsprosesser for både individer, grupper og hele organisasjoner. I 2019 kan du delta på flere webinarer/seminarer der vi deler ideer og praktisk kunnskap om hvordan du som konsulent eller leder kan designe lengre seminarer og utviklingsprosesser. På denne måten får du et større utbytte fra Diversity Icebreaker (DI) i flere sammenhenger, over lengre tid.

 

KOMMUNIKASJONSTRENING

Konseptet ble opprinnelige laget i kjølvannet av en markedsføringskampanje der tilpasning av kommunikasjonen til mottakerens behov var nøkkelen til suksess. Rød, Blå og Grønn er ofte betegnet som ulike kommunikasjonsstiler. Derfor brukes DI ofte for å trene på effektiv og fleksibel kommunikasjon, f.eks. i kundekommunikasjon, vanskelige samtaler, intern kommunikasjon, osv. Som følge av det positive  klimaet i kjølvannet av DI-seminaret blir det lettere å samtale om hvordan vi snakker sammen, noe som ofte leder til ny innsikt som er relevant for den daglige kommunikasjon. 

 

PEDAGOGIKK

På dette webinaret/seminaret vil du høre mer om dette og se eksempler på hvordan DI blir brukt i kommunikasjonstrening. Du vil lære om øvelser og metodikk med utgangspunkt i preferanseforskjeller i Rød, Blå og Grønn og du vil få ideer til design av lengre utviklingsprosesser. Du vil også få tilgang til skriftlig materiell med flere eksempler i dette anvendelsesområdet.

 

DATO OG TID:

Webinar: 28. februar 2019 - kl 13:30 - 15:00

Frokostseminar: 15. mars 2019 - kl 08:30 - 10:00

 

STED:

(Dersom du velger frokostseminar og ikke webinar)
Oslo, Lysaker. Lilleakerveien 8, rett ved buss/togstasjonen.

 

Dersom du velger webinar:

LINK:

For å bli med på dette webinaret, følg linken nedenfor:

https://zoom.us/j/434091207 

Etter du har klikket på lenken ovenfor laster du enkelt ned og installerer webinar-applikasjonen som gjør at du kan delta på webinaret. Zoom er en velrennomert og mye brukt applikasjon for webinarer. Dersom du først ønsker å se en kort video om hva som skjer etter du klikker på lenken ovenfor - klikk her for en kort videopresentasjon.

 

HVEM?

Dette seminaret er for deg som allerede har erfaring med å lede Diversity Icebreaker-seminar, men som også er opptatt av hvordan  DI kan brukes i kommunikasjonstrening, også i lengre utviklingsprosesser.

 

SEMINARLEDERE:

Bjørn Z. Ekelund

Piotr Pluta


 

Påmelding webinar 28. februar 2019 - kl 13:30 - 15:00

  
 

Påmelding frokostseminar 15. mars 2019 - kl 08:30 - 10:00

  

 

Tilbake