Seminarer

Team - utvidet bruk

MER ENN EN "ICEBREAKER"

Diversity Icebreaker brukes også i lengre utviklingsprosesser for både individer, grupper og hele organisasjoner. I 2019 kan du delta på flere webinarer/seminarer der vi deler ideer og praktisk kunnskap om hvordan du som konsulent eller leder kan designe lengre seminarer og utviklingsprosesser. På denne måten får du et større utbytte fra Diversity Icebreaker (DI) i flere sammenhenger, over lengre tid.

 

TEAM

Diversity Icebreaker har ofte blitt knyttet til utnyttelse av individuelle forskjeller, f.eks. hvilken farge passer best i hvilken rolle i team-sammenheng. Rød, Blå og Grønn handler også om preferanser i hvordan deltakere behandler informasjon når man løser problemer sammen. Bruk av Rød, Blå og Grønn blir derfor relevant for kreativ problemløsning og beslutningsprosesser i team.

Men, teamutvikling handler om mye mer enn forskjeller mellom mennesker. Det handler også om å sette mål, fordele arbeidsoppgaver og lære av erfaringer sammen.

 

PEDAGOGIKK

I dette seminaret/webinaret kommer du til å lære om hvordan Rød, Blå og Grønn er relevant for sammensetting av team, fordeling av arbeidsoppgaver, beslutningsprosesser, målsetting og erfaringsrefleksjon. Dette kan benyttes til en målrettet utvikling av et nytt team, eller revitalisering eller videreutvikling av et eksisterende et med bruk av DI. Du vil se eksempler på øvelser og metodikk basert på Rød, Blå og Grønn og få forslag til design av lengre utviklingsprosesser for teamet. Deltagere vil også få tilgang til skriftlig materiell med flere eksempler i dette anvendelsesområdet.

 

DATO OG TID:

Webinar: 10. mai 2019, kl. 13:30 - 15:00

Frokostseminar 10. mai 2019, kl. - kl 08:30 - 10:00

 

STED:

(Dersom du velger frokostseminar og ikke webinar)
Oslo, Lysaker. Lilleakerveien 8, ikke langt fra buss/togstasjon. 

 

Dersom du velger webinar:

LINK:

For å bli med på dette webinaret, følg linken nedenfor:

https://zoom.us/j/455489409

Etter du har klikket på lenken ovenfor laster du enkelt ned og installerer webinar-applikasjonen som gjør at du kan delta på webinaret. Zoom er en velrennomert og mye brukt applikasjon for webinarer. Dersom du først ønsker å se en kort video om hva som skjer etter du klikker på lenken ovenfor - klikk her for en kort videopresentasjon.

 

HVEM?

Dette seminaret er for deg som allerede har erfaring med å lede Diversity Icebreaker-seminar, men som også er opptatt av hvordan  DI kan brukes med team, også i lengre utviklingsprosesser.

 

SEMINARLEDERE:

Bjørn Z. Ekelund

Piotr Pluta


 

Påmelding

Send en mail til: seminar@human-factors.no

 

 

Tilbake