Få beskjed om nye webinarer/seminarer

Motta på vårt nyhetsbrev 2-4 ganger pr år.

Meld deg på

Seminarer/Webinarer

Virtuelle DI-seminarer

Lær deg å fasilitere et DI-seminar via skjerm med deltakere på ulike lokasjoner, hjemmekontor osv.

 

Seminarledere
 

Piotr Pluta er utdannet organisasjonspsykolog og er daglig leder – Consultancy i Human Factors. Piotr har bred erfaring i å gjennomføre og tilrettelegge for virtuelle DI-seminarer. Han har også vært involvert i utviklingen av en egen Diversity Icebreaker-modul for en virtuell 3D-plattform. Piotr har ofte bistått kunder med praktiske råd før og under virtuell bruk av Diversity Icebreaker. Han er mye involvert i våre F&U-aktiviteter knyttet til DI-verktøyet og leverer konsulenttjenester innenfor team, kommunikasjon, krysskulturelt arbeid og mangfold.

 

 

 

Bjørn Z. Ekelund psykolog, MBA. Utvikleren av Diversity Icebreaker® (DI). Bjørn er en av Norges mest erfarne konsulenter på områdene samarbeid, teamutvikling, kommunikasjon i team og håndtering av ledelse på tvers av roller og kulturelle forskjeller. I mer enn 30 år har Bjørn ledet konsulentselskaper og levert over 1000 oppdrag i mer enn 20 land. Han har gjennom mange år bidratt til flere av verdens høyest rankede utdanningsinstitusjoner innen sitt fagfelt med forskning og undervisning. Bjørn mottok prisen «Årets konsulent" i 2008.

 

 

 

Dato og tid

15. september 2020, kl 14 - 15.30
 

Når seminaret nærmer seg vil du motta en lenke til Zoom hvor du laster enkelt ned og installerer webinar-applikasjonen som gjør at du kan delta på webinaret. klikk her for en kort videopresentasjon. Zoom er en  mye brukt applikasjon for webinarer.  Vi bruker passord for å øke sikkerheten ved tjenesten.

 

 

Målgruppe

Dette webinaret er for deg som ønsker å gjennomføre et DI-seminar selv om deltakerne ikke kan møtes fysisk og/eller av andre grunner ikke kan bruke verktøyet i en F2F-sammenheng. Du jobber kanskje med HR, er konsulent, eller leder. Webinaret vil også være aktuelt for deg som allerede jobber virtuelt, men som ønsker å lære hvordan DI best kan anvendes i en slik setting.

 

 

 

Introduksjon

Virtuelt samarbeid er allerede mye benyttet av mange team og organisasjoner over hele verden. Utbruddet av COVID-19 gjør virtuelle workshops og andre former for e-læringsaktiviteter hvor deltakerne ikke møtes ansikt til ansikt, enda mer relevante.

 

Pandemien medfører nye utfordringer for de fleste virksomheter. Vi vet at når dette en gang er over, så vil DI igjen bli benyttet på den vanlige måten hvor deltakerne er samlet i rommet.

 

Men pr i dag er vi mer enn noen gang opptatt av å vise frem hvordan man kan oppnå økt tillit, samhold, nærhet og åpen kommunikasjon - i den virtuelle sammenheng. Diversity Icebreaker online spørreskjema er et trygt, robust og anvendelig format med mange fordeler. I webinaret vil vi demonstrere flere måter å bruke dette i en virtuell sammenheng.

 

 

INNHOLD

- Tilrettelegging av et DI-seminar ved hjelp av videokonferanseprogramvare, f.eks. Lag, Slack, Zoom, Skype, etc.

 

- Tilrettelegging i AULA® (inkludert en live-demo for interesserte *); en programvare med en fasinerende, virtuell plattform i 3D med en egen modul som er spesielt designet for vårt DI-seminar. 
 
- Tillit i virtuelt samarbeid, en online tilleggsfunksjon.
 
- Tips som er viktige for en vellykket virtuell gjennomføring.
 
- Asynkron læring med hjelp av DI: ressurser, plattformer og asynkrone gruppediskusjonsformater som er relevante for Rød, Blå og Grønn.
 
- Røde, Blå og Grønne preferanser i elektronisk kommunikasjon.
 
 
 

Påmelding:

Send en e-post til seminar@human-factors.no 

 

 

Tilbake