Enkeltperson

Kjøp en test til deg selv

 

Alle har alle farger, men i ulik grad. 

 

 

Målgruppe

Dette spørreskjemaet brukes normalt i et seminar med en strukturert gruppeprosess. Men kanskje du ikke har/hadde anledning til å delta på  Diveresity Icebreaker-seminaret men at du alllikevel ønsker din egen Diversity Icebreaker-profil? Kanskje du er ny i teamet og dine kollegaer allerede bruker begrepene Rød, Blå og Grønn til daglig? Kanskje du er en leder/coach og vil be din medarbeider/coachee om å få sin profil slik at du kan forbedre din oppfølging/veiledning? Kanskje du jobber i HR eller er konsulent og du vil tilby dette for en medarbeider i en onboarding-prosess eller bare bli bedre kjent med verktøyet?

 

 

Gave?

Hva med å kjøpe en lenke som du videresender til din samboer, venn eller kollega? Mange forteller om aha-opplevelser etter de har sammenlignet sine profiler. Dersom du samtidig ønsker å legge ved en introduksjonstekst sammen med lenken kan du f.eks. laste ned og videresende denne filen:
 
 

 

DI individual: NOK 195,00
NOK 244,- inkl. mva.
 
 

Brukes normalt i seminar

Diversity Icebreaker er et  norskutviklet forskningsbasert verktøy for bedre samhandling og kommunikasjon, eks. i grupper og team. Det er det eneste verktøy for team som er sertifisert av DNV GL for bruk i seminar. Verktøyet er pr januar 2021 brukt av over 300 000 personer. Det strukturerte seminaret starter med å besvare spørreskjemaet og fortsetter deretter med en times gruppeprosess ledet av en fasilitator. Dersom du er fasilitator og skal kjøpe spørreskjemaer til hele gruppen/teamet skal du ikke bestille på denne siden men gå til denne siden

 

 

Kan også brukes uten seminar

 

 

Du vil også ha nytte av å lære om din egen profil uten å delta på seminar. Hvis du kjøper et spørreskjema på denne siden, vil du få en generell forklaring på skårenes betydning og tips om hvordan du kan bruke profilen til selvutvikling og til å bli bedre i din samhandling med andre.

Høsten 2021 lanserer vi en betydelig utvidet tilbakemeldingsmodul som vil gjøre den individuelle bruken av Diversity Icebreaker for læring enda mer nyttig og spennende (se om premium-versjon nedenfor).

 
 

Ny Premium-versjon under utvikling

Human Factors AS utvikler nå en mer omfattende feedback som skal lanseres høsten 2021. I tillegg til de standardiserte skårene på rødt, blått og grønt, vil du snart kunne sammenligne dine rå-skårer med resten av befolkningen. Du vil også få en skåre på "Positive Impression". I tillegg til den trefargede profilen, vil du også få en utvidet profilbeskrivelse tilpasset din primære og sekundære farge-preferanse.

Premiumversjonen vil også gi deg tilgang til en læringsplattform med flere moduler (f.eks. verktøy for å lære mer om dine styrker, fallgruver, utfordringer og "allergier" -  hvordan forbedre kommunikasjonen din med andre; hvordan lede; hvordan gjennomføre strukturerte kreativitetsprosesser med teamet ditt, osv.). Premiumversjonen vil være spesielt nyttig i forbindelse med coaching og onboarding-prosesser.

 

 

Ønsker du å vite mer?

Hvis du har lyst til å drøfte nærmere hvordan du kan anvende test-resultatene i din situasjon, så kan du bestille en time for en virtuell samtale med Bjørn Z. Ekelund. Han har vært den ledende personen rundt utviklingen av dette konseptet siden starten i 1995. Kostnad Kr 600,- + mva for en time.  Se mer info www.bze.no / evt. akademisk CV. Send en epost til office@human-factors.no for å avtale et tidspunkt.